Θέρμανση

Θέρμανση

Φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταϊκά

Βρίσκεστε εδώ: Θέρμανση / Τζάκια Αερόθερμα
 

Τζάκια Αερόθερμα

Οι εστίες της Edilkamin ζεσταίνουν με ακτινοβολία και παράγουν ζεστό αέρα που με αεραγωγούς μπορούν να ζεστάνουν με ομοιόμορφο τρόπο μέχρι και 4 παρακείμενους χώρους. Η κυκλοφορία του ζεστού αέρα μπορεί να γίνει με φυσικό ελκυσμό ή με χρήση βεντιλατέρ. Αυτές οι εστίες καταναλώνουν ξύλα, ένα ανανεώσιμο καύσιμο, οικολογικό και οικονομικό σε σύγκριση με τα παραδοσιακά καύσιμα (αέριο, πετρέλαιο...) και η εσωτερική τους επένδυση είναι από Ecokeram.

Εστία Ecokeram, το πυρίμαχο υλικό ψημένο στους 1200oC , συσσωρεύει θερμότητα κατά την καύση και την αποδίδει βαθμιαία στο θάλαμο καύσης ακόμη και όταν η φωτιά σβήσει. Με το Ecokeram η εστία αποκτά μια χαρακτηριστική φωτεινότητα που αναδεικνύει τη ζεστασιά της φλόγας κάνοντας τα τζάκια ακόμη πιο θεαματικά.

Η σειρά των κλειστών ενεργειακών εστιών Edilakmin είναι σχεδιασμένη για να ζεσταίνει ομοιόμορφα και συνεχώς όλο το σπίτι, με απόλυτη ασφάλεια.
Οι κλειστές εστίες :

• εγγυώνται υψηλές θερμικές αποδόσεις, χαμηλές καταναλώσεις ξύλου και μειωμένες εκπομπές ρύπων στην ατμόσφαιρα

• διαθέτουν το S.C.P. (Σύστημα Καθαρής Καύσης), οθόνη (διαχείριση ζεστού αέρα) και συρόμενη εξαφανιζόμενη πόρτα με κεραμικό τζάμι (με σύστημα αυτοκαθαρισμού)

• παρέχουν ζεστό αέρα με τη δημιουργία καναλιών προώθησης με φυσικό ελκυσμό ή με χρήση βεντιλατέρ.