Η ΜΑΖΑΝΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., διαθέτει εμπορικό, μελετητικό και κατασκευαστικό τμήμα Φωτοβολταϊκών και κατέχει ηγετικό ρόλο στην τοπική αγορά σε συστήματα ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας.
Για τα διασυνδεδεμένα Φωτοβολταϊκά Συστήματα προμηθεύουμε τους πελάτες μας με προϊόντα των κατασκευαστών SCHUCO, BOSCH, KYOCERA, SUNTECH, SANYO, SMA, KOSTAL, KACO,AURORA, SIEMENS, ALUMIL, ABB, κλπ.
Η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει έργα διάφορων διαμορφώσεων και μεγεθών με μεγάλη επιτυχία και έχει δημιουργήσει μια βάση αναφοράς για τους μελλοντικούς πελάτες.
Οι μηχανολόγοι της εταιρείας μας χρησιμοποιούν τις τεχνικές τους γνώσεις και την πολυετή τους εμπειρία για τη βέλτιστη εγκατάσταση κάθε συστήματος μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής και τα οικονομικά οφέλη. Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα υπολογιστικά εργαλεία προσομοιώνοντας το σύστημα, για κάθε μέρα και ώρα του χρόνου, πριν την κατασκευή του ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη στο σχεδιασμό.
Για την κατασκευή των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών της παγκόσμιας αγοράς. Διασφαλίζουμε με αυτόν τον τρόπο ότι πληρούνται οι υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές οι οποίες εξασφαλίζουν στους πελάτες μας την απροβλημάτιστη μακρόχρονη λειτουργία και υποστήριξη