Φωτοβολαϊκά σε σπίτια και κτίρια έως 10KWp για 25 έτη.

Μπορούν και οι ιδιώτες να παράγουν και να πωλούν Ηλεκτρικό πεύμα από Φωτοβολταϊκά που θα εγκαταστήσουν στις στέγες ή ταράτσες των σπιτιών τους ισχύος έως 10KWp χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν εταιρία ή να γίνουν επιτηδευματίες και να γραφτούν σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο. Περιλαμβάνονται σπίτια και εντός και εκτός σχεδίου. Τα συμβόλαια των πωλήσεων Ηλεκτρικού ρεύματος ειναι 25 ετών και προβλέπουν τιμή πωλήσεως 0,55ευρώ/KWh. Είναι επιδοτούμενα μέσα από την υψηλή τιμή πώλησης ανά Kwh.

Τα έσοδα αυτά είναι αφορολόγητα.

Ενημερωθείτε τώρα για τα ειδικά χρηματοδοτικά μας προγράμματα
Μπορείτε τώρα να επενδύσετε σε φωτοβολταϊκα στη στέγη ή στο δώμα (ταράτσα) του κτιρίου σας χωρίς να διαθέσετε χρήματα εκμεταλλευόμενοι τα ειδικά προγράμματα για 100% χρηματοδότηση των συγκεκριμένων επενδύσων.
Η εταιρία μας σε συνεργασία με τράπεζες που ειδικεύονται στα συγκεκριμένα προγράμματα μπορεί να αναλάβει την υλοποίηση της επένδυσής σας και να παραδώσει με το <<κλειδί στο χέρι>>.
Εξασφαλίζετε έτσι εισόδημα από τον πρώτο μήνα λειτουργίας της επένδυσής σας, η οποία παράλληλα εξοφλείται απο μόνη της!
Στην εταιρία μας έχουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που μπορεί να σας απασχολούν για όλα τα στάδια της διαδικασίας.
Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία :
• Μελέτη – Προσφορά
• Συμβόλαιο με τη ΔΕΗ
• Κατασκευή και παράδοση του έργου ”με το κλειδί στο χέρι”
Η εταιρία μας σας καλύπτει με το ελάχιστο ετήσιο κόστος με συμβόλαιο συντήρησης και τεχνικής παρακολούθησης του έργου, διασφαλίζοντας έτσι τη μακροχρόνια καλή λειτουργία και την υψηλή απόδοση της επένδυσής σας.

Φωτοβολταϊκά σε αγροτεμάχια για 20 έτη.

Αποτελεί σήμερα την καλύτερη επένδυση (σχέση απόσοσης προς κόστος εγκατάστασης). Πρόκειται για σύστημα παραγωγής Ηλεκτρικού ρεύματος με σκοπό την πώληση του στη ΔΕΗ (ΔΕΣΜΗΕ) σε υψηλή τιμή 0,441ευρώ/KWh και συμβόλαιο εικοσαετίας.
Απαιτείται 25% ίδια συμμετοχή ενώ ο δανεισμός μπορεί να φτάνει έως και 75%.
Η συνολική διαδικασία για την υλοποίηση ενός τέτοιου συστήματος δεν διαρκεί περισσότερο από 1 έως 4 μήνες (εφόσον εξασφαλιστεί η σύμβαση με το ΔΕΣΜΗΕ και τα απαραίτητα δικαιολογητικά) και από αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να γίνει η κατασκευή του έργου ώστε να γίνει άμεσα παραγωγικό.

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία :
• Μελέτη – Προσφορά
• Συμβόλαιο με τη ΔΕΣΜΗΕ
• Κατασκευή και παράδοση του έργου ”με το κλειδί στο χέρι” (με περίφραξη για χωράφι, συναγερμό, κάμερες,αλεξικέραυνη προστασία και σύστημα παρακολούθησης της απόδοσης).
(Η κατασκευή του συστήματος μπορεί να γίνει σε σταθερές ή κινητές βάσεις (tracker) με σύστημα ασφαλείας και παρακολούθησης με κάμερες, με συστήματα ελέγχου της απόδοσης.)
Η εταιρία μας σας καλύπτει με το ελάχιστο ετήσιο κόστος με συμβόλαιο συντήρησης και τεχνικής παρακολούθησης του έργου, διασφαλίζοντας έτσι τη μακροχρόνια καλή λειτουργία και την υψηλή απόδοση της επένδυσής σας.