Inventor Κλιματιστικό King Plus 9.000 BTU/h

Κωδικός προϊόντος: K2VI32‐09WFI/K2VO32‐09

5 Παρακολουθούν αυτό το προϊόν.

10ετής Εγγύηση
προϊόντων

Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση
προϊόντων στον χώρο

Τηλεφωνική
τεχνική υποστήριξη

Περιγραφή

Κλιματιστικό K2V32-09 King Plus της Ιnventor με ονομαστική απόδοση 9.000BTU/h για να αλλάζεις με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού τόσο το κλίμα του χώρου σου όσο και τη διάθεσή σου! Η λειτουργία αυτοδιάγνωσης βλαβών, αναγνωρίζει το πρόβλημα και σε ενημερώνει για την ανάγκη άμεσης επισκευής και ο αισθητήρας κίνησης καταλαβαίνει την παρουσία ή και την απουσία σου και ρυθμίζει αναλόγως τη λειτουργία του! Επιπλέον, με ενεργειακή κλάση ψύξης Α+++ και θερμής ζώνης Α+++, προσφέρει την τέλεια θερμοκρασία κάθε εποχή, χωρίς να αφήνει μεγάλο «ίχνος» στον προϋπολογισμό του νοικοκυριού σου!

Είναι και κλιματιστικό και καθαριστής αέρα με φίλτρα IFD και φίλτρο σκόνης αέρα υψηλής πυκνότητας! Έτσι, είναι δεδομένο ότι θα δημιουργείς την καλύτερη ατμόσφαιρα για εσένα και την οικογένειά σου! Το ηλεκτροστατικό φίλτρο αποστείρωσης IFD εξουδετερώνει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς και παράλληλα αποστειρώνει τον αέρα που εισέρχεται στο κλιματιστικό. Επιπλέον, διαθέτει έναν εξελιγμένο αισθητήρα ποιότητας αέρα PM2.5 που εντοπίζει και σε ενημερώνει για την ύπαρξη αιωρούμενων σωματιδίων μεγέθους έως 2.5μm!
Στο εσωτερικό της μονάδας η θερμοκρασία φτάνει τους 56°C. Λόγω της υψηλής αυτής θερμοκρασίας ο αέρας αποστειρώνεται και εξοντώνει ιούς και βακτήρια – μεταξύ άλλων τον ιό H1N1 και το βακτήριο Escherichia coli σε ποσοστό 99,9%! Παράλληλα, απομακρύνει τη συσσωρευμένη σκόνη από το εσωτερικό, ώστε από την επανεκπομπή να προκύπτει πεντακάθαρη ατμόσφαιρα! Κατέβασε την εφαρμογή Inventor Control και ενεργοποίησε την λειτουργία αποστείρωσης.
Δημιούργησε ιδανικές…κλιματικές συνθήκες με την πρωτοποριακή τεχνολογία του αισθητήρα κίνησης. Ρύθμισε την κατεύθυνση της ροής του αέρα του κλιματιστικού στο σημείο που βρίσκεσαι ή αντίθετα από αυτό και απόλαυσε την απόλυτη άνεση. Μάλιστα, δε χρειάζεται να αγχώνεσαι μήπως ξεφύγει η μηνιαία κατανάλωση, αφού μειώνει την απόδοση κάθε φορά που αντιλαμβάνεται την απουσία σου από το δωμάτιο! Απόλαυσε υγιεινή ατμόσφαιρα με την τεχνολογία νανοσωματιδίων αργύρου, που υπάρχουν στο εσωτερικό της μονάδας και συμβάλλουν στη διατήρηση της καθαρότητάς της. Η ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας εμποδίζεται και ταυτόχρονα καταπολεμώνται έως και το 99% των βακτηρίων!

Χαρακτηριστικά

Τύπος: Τοίχου
Ονομαστική απόδοση: 9.000 BTU/h
Κάλυψη χώρου έως: 18 m²
Ψυκτικό Υγρό: R 32
Χρώμα: Λευκό
Δυνατότητες και Προγράμματα
Λειτουργία ιονισμού: Διαθέτει
Λειτουργία αφύγρανσης: Διαθέτει
Φίλτρο: Φίλτρο Σκόνης / Kαθαρισμού Αέρα / Υψηλής Πυκνότητας / Ιόντων
Εξοικονόμηση ενέργειας (Eco): Διαθέτει
Απόδοση και Κατανάλωση
Εύρος θερμικής απόδοσης: 3.750 – 18.420 BTU/h
Εύρος ψυκτικής απόδοσης: 3.410 – 13.650 BTU/h
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης: Α+++
Ενεργειακή κλάση Ψύξης: A+++
Ενεργειακή κλάση Θερμής Ζώνης: A+++
Επίπεδο θορύβου Εσωτ. Μονάδας (db): 15/29/32/36
Επίπεδο θορύβου Εξ. Μονάδας (db): 61 dB
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Θ): 632 kwh
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Ψ): 104 kwh
Βαθμός θερμικής απ/σης (SCOP): 5,1
Βαθμός ενεργ/κής απόδοσης (SEER): 8,75
Επιπλέον πληροφορίες
Brand

Inventor

WiFi