Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 από τον Μαζανάκη Οδυσσέα στην παρούσα της θέση στα Χανιά Κρήτης με τη μορφή Ατομικής Επιχείρησης. Ξεκίνησε βασιζόμενη στην 15ετή εμπειρία του ιδρυτή και τωρινού προέδρου, στους τομείς της Θέρμανσης και των Υδραυλικών, και πολύ σύντομα εξελίχτηκε σε ένα από τα πρωτοπόρα τεχνικά καταστήματα στην τοπική αγορά.

Το 2006 η εταιρεία εντάχθηκε στο δίκτυο τεχνικών καταστημάτων της Διαθερμικής, σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο του είδους του στην Ελλάδα αποτελούμενο από πάνω από 60 εταιρείες μέλη, με αποτέλεσμα να κερδίσει  μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε προϊόντα, τιμές και τεχνική υποστήριξη.

Το 2007 η εταιρεία άλλαξε νομική μορφή σε Μαζανάκης Οδυσσέας και Σια Ο.Ε. με σκοπό την περεταίρω ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών η εταιρεία ακολούθησε τις τάσεις της αγοράς και τοποθετήθηκε στρατηγικά στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), επεκτείνοντας έτσι τον τομέα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει ανάγκες περισσότερων και πολυπλοκότερων κατασκευαστικών έργων.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει εμπορικό, μελετητικό και κατασκευαστικό τμήμα, εξειδικεύεται σε εφαρμογές Θέρμανσης, Κλιματισμού, Υδραυλικών, Επεξεργασίας νερού, Φωτοβολταϊκών και Ηλιοθερμικών συστημάτων και κατέχει ηγετικό ρόλο στην τοπική αγορά ειδικά σε συστήματα ανανεώσιμων πηγών (ηλιακή, γεωθερμία, βιομάζα) και εξοικονόμησης ενέργειας.

Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει μεγάλο αριθμό έργων σε κάθε μια απο τις παραπάνω κατηγορίες με μεγάλη επιτυχία και έχει δημιουργήσει μια βάση αναφοράς για τους μελλοντικούς πελάτες.